Nu stiu voi cum sunteti, dar eu cand vad ciuperci la cuptor imediat imi lasa gura apa.
Se spala ciupercile si se desprind coditele.
Se unge o tava cu ulei sau se foloseste foaie de copt ce se pune in tava.
Se aseaza ciupercile.
Se taie sunculita taraneasca in bucatele mici.
Se presara sunculita taraneasca peste ciuperci si se pune tava la cuptor pentru 20 -30 de minute la foc mediu .
Se taie cu cutitul special branza Grana Padano si se presara peste ciuperci si se mai lasa 5-10 minute , cat sa se gratineze frumos .
Se scoate tava din cuptor si se pun ciupercile pe o farfurie sau platou .
Se servesc calde, dar sunt bune si reci .
E u nu am sarat preparatul, deoarece nu mananc foarte sarat, dar daca mancati mai sarat se poate adauga sare dupa gust .
1
Daca nu va place sunculita taraneasca puteti folosi carnati sau chiar muschi .
2
Daca nu aveti branza Grana Padano puteti folosi cascaval sau chiar telemea .
3
Puteti pune si piper, daca va place acest condiment .
4
Chiar si putin busuioc nu strica la acest preparat .
5
Eu ador dulceata de ardei asa ca am presarat putina pe farfurie .