Ciuperci in aluat

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2013 | 4132 vizualizari

 

Am avut ciuperci ramase de la un alt preparat si nu stiam ce sa fac cu ele ! Iata ce am pregatit .............

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci de dimensiuni diferite
  • felii de sunca acelasi numar
  • 12 felii de cascaval dar pe dimensiunea ciupercilor nu prea mari
  • aluat de taietei de casa(1 ou,50ml apa,1 lingurita otet,sare si faina)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci in aluat:

Ciupercile spalate se lasa la scurs intr-o sita.Se prepara aluatul numai ca eu am adaugat la acest aluat drojdie ca sa le pot coace in cuptor si nu altfel preparat.

Pentru fiecare ciuperca am luat din aluat dimensiunea unei nuci pe care am intins-o cu sucitorul dupa care pe mijloc am asezat sunca apoi ciuperca si peste ea cascavalul

Am tinut in tot acest timp aluatul cu compozitia in mana si am adus toate capetele aluatului catre mijloc.

Am pus fiecare ciuperca infasurata astfel in tava tapetata cu hartie de copt lasandu-le sa se dospeasca putin.

Intr-un castronel am batut cu furculita un ou si am uns din belsug fiecare gramajoara.

Se da la cuptor pana se rumenesc.Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

18.07.2013, 22:42

Ce faine

Lau 1

18.07.2013, 22:52

muffin_lover 1

02.08.2013, 22:49

Yum, yum!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu bacon si branza de burduf