Ciuperci cu parmezan

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2014 | 12411 vizualizari

 

O gustare sau o masa de seara usoara.

 

INGREDIENTE

  • 7 ciuperci champignon
  • 1 fir de ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • cateva fire de marar
  • 1 lingura ulei de masline
  • fulgi de parmezan
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu parmezan:

Am curatat ciupercile de pielite si le-am spalat. 

Am tocat coditele de ciuperci, ceapa, usturoiul si mararul. Mie imi place sa adaug si cate o ciuperca tocata la umplutura.

Am incins o tigaie mica, am adaugat o lingura de ulei de masline si am pus ciupercile tocate, ceapa, usturoiul si mararul si am calit foarte putin.

Am pus cate o lingura de umplutura in fiecare ciuperca, iar deasupra am pus fulgi de parmezan.

Eu am pus ciupercile intr-un vas Zepter pe foc, fara pic de ulei si am acoperit cu capacul. Bineinteles, le puteti pune si la cuptor. Nu a durat mai mult de 10 minute. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu crema de branza la cuptor