Ciuperci cu marar

de ianculubita in Mancaruri de legume, 6 Mar 2013 | 3058 vizualizari

 

Imi plac foarte mult ciupercile si nu ezit sa le gatesc aproape in orice fel;va recomand aceasta reteta,este delicioasa!!

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci
  • 1ceapa mica
  • 2leg.de marar
  • 1lingura ulei de masline
  • 1ceasca vin alb
  • 250ml smantana
  • 1lingura mustar iute
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu marar:

Ciupercile curatate daca e cazul,feliate,le calim in ulei incins impreuna cu ceapa taiata marunt iar dupa ce a scazut apa din ele,adaugam vinul iar dupa cateva minute amestecul de smantana,mustar,marar tocat.

Condimentam cu sare,piper si lasam sa fiarba cateva minute pana ce sosul capata un aspect cremos;

se servesc alaturi de orez sau paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Alinutza80 1

06.03.2013, 13:04

Lau 1

06.03.2013, 13:22

diana_k 1

06.03.2013, 17:28

delicioase ciupercile gatite asa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
VARZA DE BRUXELLES CU CEAPA SI SEMINTE DE MUSTAR