Ciuperci cu Cabanosi la Cuptor

de Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2014 | 4433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • 250 gr ciuperci,
  • 3-4 cabanosi,
  • 1 legatura marar,
  • 1 pahar de lapte,
  • 1 lingura smintina,
  • 200 gr specialitate{brinza},
  • 3 linguri faina,
  • 3-4 rosii potrivite,
  • cateva fire de ceapa verde,
  • usturoi granule.
  • piper alb,
  • sare,
  • 3 linguri de ulei,
  • unt pt. uns tava.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu Cabanosi la Cuptor:

Curatam ciupercile apoi le spalam si le tocam, la fel tocam si ceapa verde, mararul, rosiile. Taiem cabanosii iar brinza o afarmam cu furculita, intr-un vas batem ouale ca pt. omleta adaugam laptele, smintina, mararul si ceapa tocate, uleiul. Le amestecam bine. Separat in alt vas punem faina, ciupercile si brinza, omogenizam bine apoi turnam restul ingrendientelor si potrivim de sare, usturoi si piper. Se baga la cuptorul preincalzit la 180 de grade lasam 40-45 min pina se rumeneste frumos.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Se serveste cu rosii si castraveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu Cabanosi la Cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la cuptor