Ciuperci cu ardei la tigaie

de liana_geicu in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2009 | 10468 vizualizari

 

aceasta garnitura am mancat-o aseara la o prietena...este foarte gustoasa si usoara

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • careva ciuperci proaspete
  • 2 rosii din bulion
  • suc de rosii/bulion
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu ardei la tigaie:

Ardeii si ciupercile se taie feliue subtiri si se pun impreuna la calit in tigaie in 3 linguri de ulei si putina apa. Se adauga si rosiile taiate cubulete, amestecand des pentru a se inabusi toate ingredientele. Cand sunt aproape gata se potrivesc de sare si piper.

Am servit ca garnitura pentru o friptura de porc la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu ardei la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ionix 1

16.12.2009, 22:27

am cumparat azi niste ciuperci si ma gandeam sa fac ciulama.... daaaar, imi face cu ochiul reteta ta

Nicolae 1

21.12.2009, 10:13

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute