Ciuperci coapte cu verdeturi (de post)

de katty in Mancaruri de post, 26 Noi 2021 | 4009 vizualizari

 

Daca tinem post avem nevoie de proteine vegetale asa ca ciupercile sunt o alegere excelenta.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr ciuperci champignon brune
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 2 linguri marar verde tocat
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci coapte cu verdeturi (de post):

Trecem ciupercile printr-un jet de apa rece si le scurgem bine. Rupem piciorusele si le taiem marunt. Intr-o tigaie punem 1 lingura ulei de masline si calim ciupercile tocate impreuna cu putina sare si piper macinat.Oprim focul si adaugam mararul si patrunjelul. Umplem palariile cu acest amestec. Coacem ciupercile fie intr-o tava in cuptor fie in aparatul Crock Pot, asa cum am facut eu. Pornim aparatul Crock-Pot pe unctia coacere la 130 de grade pentru 1 ora. Cand aparatul s-a incalzit asezam ciupercile si le stropim cu uleiul ramas. Servim ciupercile reci ca aperitiv.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci coapte cu verdeturi (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu zmeura si ciocolata de post

de Rocsi 9

ieri la 20:40

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

pe 15.11 la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu ciuperci si soia, reteta simpla si gustoasa de post