Ciuperci coapte cu verdeturi (de post)

de katty in Mancaruri de post, 26 Noi 2021 | 4182 vizualizari

 

Daca tinem post avem nevoie de proteine vegetale asa ca ciupercile sunt o alegere excelenta.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr ciuperci champignon brune
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 2 linguri marar verde tocat
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci coapte cu verdeturi (de post):

Trecem ciupercile printr-un jet de apa rece si le scurgem bine. Rupem piciorusele si le taiem marunt. Intr-o tigaie punem 1 lingura ulei de masline si calim ciupercile tocate impreuna cu putina sare si piper macinat.Oprim focul si adaugam mararul si patrunjelul. Umplem palariile cu acest amestec. Coacem ciupercile fie intr-o tava in cuptor fie in aparatul Crock Pot, asa cum am facut eu. Pornim aparatul Crock-Pot pe unctia coacere la 130 de grade pentru 1 ora. Cand aparatul s-a incalzit asezam ciupercile si le stropim cu uleiul ramas. Servim ciupercile reci ca aperitiv.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci coapte cu verdeturi (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu rosii