Morcovi caramelizati la cuptor

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 18 Mar 2019 | 5881 vizualizari

 

Nu sunt un fan al morcovilor dar ce a iesit a fost foarte bun.
"Reteta de post creativa"

 

INGREDIENTE

  • 700 g morcovi
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura de otet de vin
  • 2 capatani usturoi
  • 1 lingurita zahar
  • sare grunjoasa
  • piper macinat
  • cimbru uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Morcovi caramelizati la cuptor:

Morcovii se aleg subtiri sau se taie in doua sau patru daca sunt mari.

Se curata morcovii si usturoiul.

Intr-o tava se pun morcovii si cateii de usturoi.

Se stropesc cu ulei si otet si se presara sare, piper, cimbru si zahar.

Se amesteca bine sa fie toti unsi.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 45-50 minute.

Se intorc de cateva ori ca sa se caramelizeze pe toate partile.

Se scot pe o farfurie si se servesc.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Morcovi caramelizati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de post cu cartofi si urzici