Ciuperci champignon la cuptor

de MOKUSKA in Mancaruri de legume, 30 Mai 2014 | 7521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • 3 cepe verzi
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 150 g telemea vaca
  • sare
  • piper
  • 4 lingurite de unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci champignon la cuptor:

Spalam ciupercile, le punem la scurs, taiem cozile si le punem deoparte.

Ceapa, ardeii, cozile de la ciuperci le tocam foarte marunt si le punem la inabusit cu 2 linguri de unt sub capac cca 15 min. Intre timp dam prin razatoarea mare telemeaua. Ciupercile le condimentam cu praf de sare, piper si le asezam in tava unsa cu putin unt.

Umplutura inabusita luam de pe foc, adaugam patrunjelul tocat si amestecam sa se raceasca putin, dupa care amestecam cu telemeaua data prin razatoare, sare (daca mai este nevoie) si piper. Umplem ciupercile si le lasam la cuptor cca 30 minute la foc mic. 

Ciupercile le servim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci champignon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Quiche cu ciuperci