Ciuperci calite cu ardei la tigaie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 14 Iun 2015 | 9297 vizualizari

 

o mancare rapida, foarte gustoasa, de post.....

 

INGREDIENTE

  • cca 300 gr. ciuperci champinion
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci calite cu ardei la tigaie:

Curatam ciupecile, le taiem felii si le palam sub jet de apa.

Ardeii curatati si spalati se taie fasii, apoi se calesc in putin ulei de masline cca 2 minute.

Adaugam in tigaie ciupercile taiate, presaram sare si piper dupa gust, apoi acoperim tigaia si lasam sa se gateasca ciupercile pana scade apa lasata de acestea.

Indepartam capacul si amestecam pana nu mai ramane sos deloc .

La final presaram patrunjel verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci calite cu ardei la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]