Ciulama de pui cu ciuperci

de Alexandra0204 in Pui, 17 Iun 2014 | 3726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe
  • 400 g ciuperci
  • 400 g smantana
  • 1 lingura maghiran
  • 3 cepe verzi
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ou
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu ciuperci:

Se taie pulpele in doua, se asezoneaza cu sare si piper. Se rumenesc intr-o tigaie cu putin ulei. In alta tigaie se caleste ceapa pana devine sticloasa, apoi se pune usturoiul taiat marunt. Peste carnea rumenita se pune ceapa, 1 lingura de maghiran si 3 cani de apa, iar de cand da in clocot se lasa 15 minute, apoi se pun ciupercile taiate felii. Atunci cand ciupercile sunt fierte se pregateste rantasul (faina+apa) cu 1 ou batut cu sare, piper si smantana. Se da focul la minim si pune rantasul amestecand continuu. Cand da in clocot se potriveste de sare si piper si se presara patrunjel (eu am avut patrunjel amestecat cu frunze de telina).

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui