Ciulama de pui

de Sim0na in Pui, 11 Mai 2012 | 5443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote si inimi de pui
  • 50 g unt
  • cca 150 ml lapte dulce
  • 2 linguri faina
  • supa de pui
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Pipotele si inimile de pui le-am fiert in apa cu sare, pana nu si-au mai lasat spuma.

Intr-un tuci am topit untul, am adaugat faina, amestecand bine pentru a nu face cocoloase. Am stins cu supa de pui fierbinte, amestecand pana la omogenizare. Am adaugat apoi lapte dulce, sare si piper, iar la final pipotele si inimile de pui fierte. Am lasat la fiert cateva minute, apoi am adaugat patrunjelul si am stins focul.

Am papat ciulamaua cu o mamaliguta calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Lau 1

12.05.2012, 09:22

buna

ancutaCH 1

12.05.2012, 11:09

super buna! ...si noi mancam destul de des ciulama dar eu o prepar cu smantana in loc de lapte si fara faina si deasemenea aceeasi reteta o fac cu ciuperci proaspete (e preferata sotului meu! ) sau cu aripioare de pui (astea sunt preferatele mele)...... .

Rocsi 1

13.05.2012, 15:19

foarte buna..chiar de mult nu am mai pregatit

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci