Ciulama de pui

de La Ancuta in Pui, 22 Oct 2010 | 8145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 4 catei de usturoi
  • 4 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Se spala pieptul de pui, se taie bucatele si se pune la fiert cu apa cat sa-l acopere. Se spumeaza de cate ori este necesar.

Intre timp se taie ceapa marunt si se adauga peste carne. Se adauga si lingura de pasta de ardei. Se lasa pe foc pana fierbe carnea. Se mai adauga apa, daca este nevoie.

Faina se desface in putina apa si se adauga smantana. Se pune peste carne si se amesteca bine. Se adauga si usturoiul pisat si cimbrul. Se lasa sa mai dea cateva clocote, pana se leaga sosul si se potriveste de sare si piper.

Se serveste calda, cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu legume de toamna