Ciulama de pui

de La Ancuta in Pui, 22 Oct 2010 | 8281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 4 catei de usturoi
  • 4 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Se spala pieptul de pui, se taie bucatele si se pune la fiert cu apa cat sa-l acopere. Se spumeaza de cate ori este necesar.

Intre timp se taie ceapa marunt si se adauga peste carne. Se adauga si lingura de pasta de ardei. Se lasa pe foc pana fierbe carnea. Se mai adauga apa, daca este nevoie.

Faina se desface in putina apa si se adauga smantana. Se pune peste carne si se amesteca bine. Se adauga si usturoiul pisat si cimbrul. Se lasa sa mai dea cateva clocote, pana se leaga sosul si se potriveste de sare si piper.

Se serveste calda, cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

ieri la 10:43

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Stufat de Pui