Ciulama de ciuperci

de gaby_gabytza in Mancaruri de legume, 16 Mar 2013 | 4218 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 600 g ciuperci
  • 250 ml smantana
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci:

Curatam ceapa,o tocam marunt si o calim putin in ulei.DApoi adaugam ciupercile taiate si spalate.Le calim impreuna la foc mic pana cand scade zeama lasata de ciuperci.Apoi rasturnam smantana pe care am tinut-o in frigider(devine mai cremoasa daca o tinem in frigider).Potrivim gustul de condimente,sare si piper. Amestecam din cand in cand inca cateva minute si stangem focul.

Eu am servit cu mamaliguta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Sim0na 1

18.03.2013, 11:20

preferata mea

Ubulika 1

21.03.2013, 10:39

uai de cand n`am mancat

Panacris 1

17.07.2014, 20:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci