Ciorbita cu taitei de casa

de mihaelaM in Ciorbe, 7 Mai 2011 | 3733 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de gaina de casa
  • ardei gras
  • morcov
  • cartofi
  • telina
  • pastarnac
  • ceapa
  • bors
  • 2linguri bulion facut in casa
  • suc de rosii facut in casa
  • 2cuburi knorr de gaina
  • leustean verde
  • PT TAITEI
  • 2oua
  • faina cat cuprinde
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita cu taitei de casa:

Am pus faina intr-un castronel, iar in mijloc am pus ouale impreuna cu sarea, dupa care am format o coca mai tare decat cea de paine. Am intins o foaie subtire dupa care am rulat-o, dar nu inainte de a presara faina din abundenta pt a nu se lipi. O data rulata am taiat-o fasii dupa care i-am cernut si i-am intins  pe o masuta si am lasat sa se usuce.

Carnea am pus-o la fiert, iar cand a fost aproape fiarta am adaugat legumele curatate,spalate si taiate .Tot acum am adaugat si cuburile de knorr.

Cand au fiert si legumele am adaugat bulionul,sucul de rosii,borsul(incalzit) si taitei dupa care am mai lasat cam 10min.Am dat la o parte si am pus leusteanul taiat pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

mihaelaM 1

08.05.2011, 12:28

Mamaie

mihaelaM 1

08.05.2011, 12:29

Pofta buna Cristiana

mihaelaM 1

08.05.2011, 12:29

si tie Divain

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu varza si costita de porc