Ciorbica de pui a la grec pentru copilasi

de Dana Cristea - pusikmea in Mancare copii, 28 Mar 2010 | 8901 vizualizari

 

sa pape si burtica lui, nu numai a lui mami si tati ;))

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 cartof
  • un ardei
  • un morcov
  • un dovlecel
  • pastarnac
  • telina
  • radacina de patrunjel
  • sfecla rosie
  • o ceapa verde
  • patrunjel
  • 1 galbenus de ou
  • 1 lingura smantana
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbica de pui a la grec pentru copilasi:

se spala bine pieptutul, se pune la fiert, se spumeaza,, dupa care adaugam legumele date pe razatoare , lasam sa fiarba la foc mediu, cand au fiert, luam de pe foc si punem galbenusul de ou amestecat cu smantana.

pt k ciorba sa nu se branzeasca se pun cateva linguri de ciorba in amestecul de ou cu smantana pt a se incalzii, apoi punem patrunjelul tocat marunt si zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbica de pui a la grec pentru copilasi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui caprese la cuptor