Ciorba taraneasca de vacuta

de adellyna in Ciorbe, 23 Noi 2014 | 8459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g rasol de vita
  • 1 cartof
  • o ceapa
  • un ardei rosu
  • 2 rosii
  • 50 g morcov
  • 50 g conopida
  • 50 g mazare
  • 50 g fasole verde
  • o legatura de leustean
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • 4 linguri de ulei
  • o lingura de bors magic
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vacuta:

Punem carnea la fiert in apa rece cu sare (aproximativ 3,5l de apa)

Curatam legumele.Tocam ceapa marunt. Taiem cartoful si rosiile cubulete. Taiem morcovul si ardeiul romburi.

Intr-o oala punem uleiul si calim legumele (fara cartof si rosii)

Carnea fiarta o scoatem si o taiem bucati mici.

Peste legumele calite turnam supa obtinuta, carnea si cartoful.

Cand legumele sunt facute adaugam rosiile, borsul, sarea si piperul.

Tocam marunt leusteanul si patrunjelul si il adaugam cand stingem focul

TIPS-URI

1

Se poate adauga un ou batut sau niste cascaval ras :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]