Ciorba de fasole cu coaste afumate si carne de la cazan

de Ligia Bxl in Ciorbe, 4 Mai 2014 | 4541 vizualizari

 

Imi plac coastele afumate si carnea facuta in cazan si pastrata in untura la borcan de la Craciun,mmm :)

 

INGREDIENTE

  • cateva coaste afumate si carne de la cazan
  • 300 gr fasole uscata
  • o mana de leustean
  • sare si piper
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa mare
  • 1 cutiuta bulion
  • 1 jumatate ardei rosu
  • putin bicarbonat
  • putin cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu coaste afumate si carne de la cazan:

Am tinut de seara fasolea in apa la inmuiat ptr o fierbere mai usoara,am fiert fasolea in 2 ape cu bicarbonat.

Am pus o alta apa unde peste fasole am adaugat carnea si coastele,morcovul razuit si ardeiul roasu.Am presarat putina sare si piper.

Spre final am calit ceapa taiata marunt cu bulionul si am pus peste fasole,la final de tot am presarat o mana de leustean si cimbru.

Merge tare bine cu ceapa rosie cruda si muraturi si mamaliga.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu coaste afumate si carne de la cazan" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă ţărănească de fasole