Ciorba taraneasca de novac

de Bucataras Monica in Ciorbe, 26 Mar 2016 | 9448 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 ardei gras (rosu+verde)
  • 10 bucati peste
  • 3-4 rosii
  • 1 pastrarnac
  • 1 patunjel
  • 1 telina
  • o legatura leustean
  • 1 pahar orez
  • 2 morcovi
  • sare
  • piper
  • 1 l bors
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de novac:

Pasul1: tocam cubulete ardeiul, ceapa, albitura si morcovul lesandu-le la fiert impreuna cu sarea si piperul.

Pasul2:Dupa ce acestea au fiert adaugam rosia tocata cubulete impreuna cu borsul.

Pasul3:Spre sfarsit adaugam pestele si mai lasam la fiert maxim 2 minute.

Pasul4:Adaugam leusteanul tocat marunt si ciorbita poate fi servita!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de novac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda