Ciorba taraneasca cu afumatura

de cocolina in Ciorbe, 12 Mai 2012 | 8655 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE:
  • 4-5 bucati de ciolan afumat(kaizer,costita)
  • 1 ardei rosu gras
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 gulie
  • 1/2 ceapa
  • 1 rosie
  • 4-5 buchetele conopida
  • 4-5 buchetele broocoli
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri pasta rosii
  • smantana
  • 2 galbenusuri
  • ulei
  • patrunjel verde
  • delicat
  • legume
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca cu afumatura:

Bucatile de carne se spala si se pun la fiert intr- oala cu apa.Se ia spuma care se formeaza deasupra.Dupa ce a fiert circa 40 minute la foc mediu am adaugat ceapa,morcovii,ardeiul,usturoiul toate taiate cubulete mici.Am lasat sa fiarba vreo 10 minute si am adaugat pe rand cartofii,dovlecelul,rosia,radacina patrunjel,conopida,broocoli putin delicat,sare.Dupa ce sau fiert legumele intr-o tigaie am pus putin ulei si 2 linguri pasta rosi am lasat putin sa se prajeasca si am turnat in ciorba.Intr-un bol am pus 2 galbenusuri 2 linguri se smantana putina apa rece si le-am amestecat bine .Am luat putina ciorba fierbinte si am pus peste smantana amestecand mereu sa nu se inbranzeasca.Am turnat apoi smantana in ciorba si am mestecat putin.Am taiat patrunjelul marunt si l-am pus in ciorba.Se mai lasa sa dea un clocot si se ia jos de pe foc.

                                                                  POFTA BUNA!!!!!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de legume