un deliciu pentru mine nu stiu pentru altii care o sa citeasca reteta
Pregatim coastele, adica le taiem in doua daca sunt prea mari, le punem la fiert intr-o oala de 4-6 litri cu apa si un pic de sare. In timp ce fierb mai luam spuma formata.
Curatam si tocam legumele bucatele, nici prea mari dar nici prea mici, stiti voii mai potrivite. Cand carnea e aproape fiarta ( dezosam daca vrem sau nu), adaugam legumele si lasam sa fiarba pana incep sa se inmoaie. Cand nu sunt inca fierte adaugam orezul si lasam totul sa fiarba pana orezul este fiert (depinde de orez 10-15 min). Adaugam cutia de rosii si lasam sa mai fiarfa 5 minute, dupa care adaugam vegeta si condimente dupa gust. Cine vrea sau ... cui ii place poate sa bata 2-3 oua cu putin otet si le adauga peste ciorba inca fierbinte se formeaza "zdrente" de ou.
Se serveste fierbinte cu ardei iute sau hrean preparat. Va urez pofta buna