Ciorba radauteana

de amyna_03 in Ciorbe, 22 Oct 2013 | 4199 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 morcovi
  • o telina
  • o radacina patrunjel
  • un pastarnac
  • o cutie sau doua de smantana, in functie de preferinta
  • usturoi
  • 3 oua
  • otet
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Pieptul de pui se pune la fiert intr-o oala, dupa ce da cateva clocote adaugam legumele curatate si taiate bucati. Dupa ce au fiert le scoatem la scurs, pieptul il maruntim cu un cutit iar legumele le pasam. Le punem inapoi in oala si le lasam sa mai dea cateva clocote.

Intr-un bol amestecam oualele si smantana si le adaugam in oala. Curatam usturoiul, il pasam si apoi il adaugam impreuna cu otetul si sarea dupa gust. Cand e gata o luam de pe foc si adaugam patrunjelul tocat marunt.

TIPS-URI

1

eu amestec smantana cu iaurt, iese mai subtire

2

pentru ca ciorba sa aiba un aspect cat mai placut eu adaug la amestecul de oua cu smantana un polonic de ciorba fierbinte inainte de a pune amestecul in oala

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]