Ciorba radauteana

de Rocsi in Ciorbe, 26 Mai 2012 | 15433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 3 linguri otet
  • 3 galbenusuri
  • 200 gr smantana
  • 3-4 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Pieptul de pui il spalam.
Intr-o oala punem cam 6 litri de apa si dam drumul la piept .
Punem oala pe foc la fiert.
Ceapa o curatam si o spalam.
Morcovul si pastarnacul le curatam si le spalam.
Punem si legumele curatate peste piept ,acoperim oala si le lasam sa fiarba.
Incercam carnea si legumele cu o furculita si cand sunt fierte tragem oala de pe foc.
Scoatem legumele si pieptul pe o farfurie.
Zeama o strecuram printr-o sita deasa.
Spalam oala si punem tot acolo zeama.
Pieptul il taiem cubulete,morcovul fasiute pe lung ,iar restul legumelor bucatele mici si le punem in oala(puteti sa nu puneti legumele,eu le-am pus pentru a fi ciorba mai consistenta).
Punem ciorba pe foc si lasam pana incepe iar sa fiarba.
Condimentam cu sare si piper dupa gust.
Galbenusurile le batem impreuna cu smantana si cand ciorba fierbe ,dam drumul la acest amestec.
Lasam sa dea 4-5 clocote ,iar la urma puneti otetul si usturoiul pisat(daca nu va place usturoiul in ciorba,atunci faceti separat un mujdei).
Patrunjelul il spalam si il tocam .
Tragem oala de pe foc si deasupra punem verdeata.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (46)

Rocsi 1

30.10.2013, 10:58

Multumesc Krysty

babi5 1

27.11.2014, 10:49

bina se aseamana cu ciorba a la grec

Rocsi 1

27.11.2014, 21:12

Babi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana