Ciorba radauteana

de zaharia_mihaela2005 in Ciorbe, 20 Dec 2010 | 9734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 2 cartofi
  • 600 gr smantana
  • 5 galbenusuri
  • 2 cuburi concentrat de gaina
  • usturoi
  • otet
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Se taie pieptul de pui cubulete, se pune la fiert apoi se spumeaza. Morcovii , ardeiul si cartofii se taie cubulete si se adauga peste pieptul de pui. Separat se amesteca smantana cu galbenusurile . Cand legumele si carnea s-au fiert se adauga cubuletele de concentrat de gaina , se ia zeama in care au fiert si se adauga peste amestecul de smantana mestecand continu apoi se toarna inapoi peste legume. Usturoiul se bate ,se pune intr-o sita si se adauga la ciorba turnand zeama din ciorba peste el  ,apoi se adauga si otet,  se mai lasa sa fiarba 5 minute si dupa ce se stinge focul se adauga patrunjel tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Bors taranesc, cu legume si taitei