Ciorba radauteana

de maria_claudia in Ciorbe, 11 Sep 2010 | 10107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui,
  • morcov,
  • ceapa ,
  • delikat,
  • usturoi ,
  • smantana ,
  • otet.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Carnea impreuna cu ceapa morcovul si delikatul se pun la fiert.Cand carnea este fiarta se da deoparte si se strecoara. Zeama rezultata se pune in oala, pieptul se dezoseaza si se taie fideluta.Se rastoarna carnea in oala si se mai fierbe2-3 minute.Se serveste cu otet muJdei de usturoi si smantana, ca la ciorba de burta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Ina 1

13.09.2010, 08:20

mmm, cred ca-i delicioasa, mai ales ca eu ador si ciorba de burta

hermann 1

04.09.2011, 23:51

eu faac din curcan e nemaipomenita

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]