Delikat aduce gustul bogat și autentic al condimentelor, în bucătăriile românilor, cu o nouă gamă de produse, realizate din ingrediente 100% natural
Gama condimentelor specializate de la Delikat include 6 mixuri de ierburi, mirodenii și condimente, realizate special pentru asezonarea preparatelor din porc, pui, pentru grătar, chiftele, cartofi sau sarmale. Alături de aceste opțiuni, Delikat a lansat si 4 mixuri de ierburi aromatice (ierburi și boia, ierburi și mărar, ierburi italiene și ierburi de grădină), create special pentru a oferi un gust bogat pentru o varietate de preparate, de la tocănițe, fripturi și garnituri, până la supe sau chiar salate. Sursa https://www.smark.ro/articol/42109/delikat-aduce-in-bucatariile-romanilor-o-noua-gama-de-condimente-cu-ingrediente
Sincer, m-am îndrăgostit de ierburi și boia ;) Știți că sunt mare, prietenă cu boiaua ;) și iacă cum am împrietenit, aromele de vară ;)
P.S. Poze intermediare, am cam uitat să fac :d dar voi mă credeți pe cuvânt de Bucătăraș ;)
Ceapa și ardeiul se curăță, se toacă mărunt, apoi se pune la călit într-o oală cu ulei vegetal și puțină apă, cca. 10 minute la foc mediu, neacoperit.
Apoi se adaugă carnea de pui mărunțită, se completează cu apă, se asezonează de sare și piper și se lasă la fiert la foc mediu, neacoperit cca. 30 de minute.
După cele 30 de minute se adaugă legumele de vară, se mai completează cu apă, se asezonează cu amestecul de ierburi și mirodenii cu boia de la Delikat, lasându-se la fiert cca. 20 minute la foc mic, semiacoperit.
Ciorba se servește fierbinte ca atare sau cu un adaos de smântână, după gustul fiecăruia.
Spor și poftă bună!