Ciorba din carne de porc cu os

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 8 Feb 2011 | 5014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 1 kg carne de porc cu os bors 
  • fidea
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din carne de porc cu os:

Puneti carnea la  fiert aprox 1h;verificati daca e fierta cat de cat.Adaugati ceapa taiata marunt,morcovul dat pe razatoare sau cubulete,ardeiul cubulete si lasati la foc pana se fierb legumele.

Daca au fiert legumele adaugati fideaua si mariti focul.Spre final adaugati  borsul si  lasati pe foc aprox 5 minute.Se stinge focul,se potriveste de sare si piper!

Se serveste cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din carne de porc cu os" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan cu zeama de varza