Ciorba de zarzavat

de Sidy in Ciorbe, 12 Oct 2012 | 6330 vizualizari

 

Inca o ciorba usoara, fara carne sau oase....

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 1/2 gulie
  • un pumn fasole verde
  • un pumn mazare verde
  • putina conopida si varza
  • 1 ceapa verde
  • 1 rosie
  • 3 cartofi
  • 1 galbenus
  • smantana
  • bors
  • marar verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de zarzavat:

Se curata legumele iar radacinoasele se taie rondele. Pentru culoare, morcovii impreuna cu ceapa taiata marunt se calesc in putin ulei.

Se adauga si celelalte legume si se adauga apa, sare, piper.Lasam sa fiarba cam 3-40 de minute, apoi adaugam borsul.

Cind sunt toate legumele fierte, galbenusul se amesteca cu 1 lingura smintina. Se stinge focul sub ciorba si peste compozitia cu galbenusul, punem 1 polonic ciorba fierbinte. Omogenizam bine amestecul, dupa care il rasturnam peste ciorba.

Deasupra se pune marar verde tocat sar patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de zarzavat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba rapida de legume cu leustean