Ciorbă de viţel cu praz

de Dana_Retetegg in Ciorbe, 16 Ian 2011 | 6575 vizualizari

 

Noi mancam cu placere ciorba de vita sau de praz, asa ca m-am gandit la o combinatie "2 in 1" si a iesit o ciorba tare gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr carne de vitel,
  • 1 telina mica,
  • 1 morcov,
  • 1 praz ( nu foarte mare),
  • 1/2 ardei,
  • 100 gr rosii in bulion,
  • 2 lingurite de bors,
  • fidea,
  • taitei,
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de viţel cu praz:

Carnea am spalat-o bine si am pus-o la fiert. Am fiert-o cam 15 minute si apoi am schimbat apa.

Am pus-o la fiert cu alta apa si am adaugat treptat morcovul, telina, ardeiul si prazul.

Dupa aprox. 25 de min am pus borsul, rosiile si am potrivit de sare. Am mai lasat 20 de minute la foc potrivit, iar in ultimele 5 minute am pus fidea si taitei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de viţel cu praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

nadina73 1

19.01.2011, 16:07

mie mi-ati lasat ceva?

Dana_Retetegg 1

19.01.2011, 17:35

Cris, merci

Dana_Retetegg 1

19.01.2011, 17:36

Nadina, avem pt toata lumea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de praz cu carne de pui si legume