O ciorbiţă absolut delicioasă.Spun asta fără nici o urmă de modestie.Imi plac foarte mult ciorbiţele astea cu multe legume si drese cu smântână.Dar mai bine va spun cum am facut-o,ciorba evident.
Am fiert carnea de viţel în apa cu sare si am cules spuma care se face deasupra.Când a fost fiarta de jumatate,am strecurat-o si am taiat carnea bucatele mici.
Zarzavatul l-am curatat si l-am taiat cubulete mici.L-am pus sa se caleasca cu putin ulei,apoi l-am pus peste supa de carne.
Când a fiert si zarzavatul,am pus leusteanul,frunza de telina si piper.
Am dizolvat ½ de cub de Bors magic în putina ciorba si l-am pus în oala.
Galbenusurile le-am amestecat cu smântâna,apoi am pus ciorba fierbinte câte putin pâna am obtinut o temperatura apropiata de cea din oala.
Am tras oala de pe foc si am pus compozitia de ou cu smântâna,amestecând cu telul.
Am pus oala iarasi pe foc si am adaugat patrunjelul si mararul verde.
Dupa ce a mai dat doua clocote am oprit focul.
Poftă bună!!!!