Ciorba cu moare (zeama de varza)

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 28 Feb 2010 | 11129 vizualizari

 

foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 radacina partunjel
  • 1/2 telina
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1 ceapa
  • 1 pahar de mazare boabe
  •  1/2 de brocoli mai mic
  • 1/2 de conopida
  • 1-2 cartofi mici
  • fasole verde rotunda cateva pastai-optional
  • 1 litru zeama de varza (moare)
  • 1 lingura de delicat
  • putin sare
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu moare (zeama de varza):

se curata radacinoasele si  se taie cubulete, la fel si ardeiul rosu, apoi se calesc in putin ulei de masline 3-4 minute

Intr-o oala se pun 4 litri de apa si ceapa cu delicatul sa fiarba,dupa care se adauga radacinoasele calite .Se lasa sa dea 2-3 clocote impreuna ,apoi se pun conopida, brocoli taiate in bucatele mici,dupa care cartoful,fasolea verde si mazarea.

Se mai lasa sa fiarba putin apoi se pune moarea (zeama de varza) se mai da un clocot si apoi se pune patrunjel taiat marunt.Daca nu o faceti de post se poate servi cu smantana.

E  o ciorba forte buna si sanatoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu moare (zeama de varza)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorbita de legume cu scarita afumata