Ciorba de varza acra cu perisoare din carne de pui

de Panacris in Ciorbe, 14 Mar 2011 | 8108 vizualizari

 

Mi/am adus aminte de gustul ciorbei de perisoare de la gradintia, si navigand pe bucataras.ro am creat o combinatie tare de buna

 

INGREDIENTE

  • carne tocata de pui 300 gr.
  • ou 1 bucata
  • morcov 1 bucata
  • telina mica o bucata
  • gulie 1 bucata
  • ceapa 1 bucata
  • ardei 1 bucata
  • orez 50 gr.
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • varza acra  500 gr.
  • marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza acra cu perisoare din carne de pui:

Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei cu apa. Intre timp se curata zarzavatul si se da pe razatoarea mare. Varza acra se taie fideluta. Dupa ce s/a calit ceapa se adauga, ardeiul tocat marunt, zarzavatul ras, varza fideluta si se potriveste de sare, piper si boia. Se lasa la fiert cca. 30 de minute. Intre timp se pregatesc perisoarele. Se amesteca carnea tocata de pui cu un ou si orezul ales si spalat, un praf de sare, unul de piper si marar tocat marunt, dupa gust.  Cand au fiert legumele din ciorba se ia cu lingurita mici galuste din amestecul de carne si se pun in vasul cu ciorba. Se mai lasa la fiert cca. 15 minute. Ciorbita se serveste fierbinte, cu smantana sau ardei iute.

 

TIPS-URI

1

cine doreste poate sa puna si bors, daca nu e varza destul de acra

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza acra cu perisoare din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mirela0911 1

14.03.2011, 18:58

cu varza nu am facut niciodata arata bine si asa

kamy 1

14.03.2011, 20:20

trebuie sa fie tare buna

LUK 1

14.03.2011, 23:12

delicioasa

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza acra cu carnati afumati