Ciorba de pui cu paste spirale

de Krystyan Trendy in Ciorbe, 17 Noi 2013 | 3733 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2-3 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 tacam de pui
  • 150g paste spiralate
  • sare
  • 50g bulion
  • 250 ml bors
  • frunze de telina
  • 1 telina mica
  • 2 oua.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu paste spirale:

Tacamul de pui se curata,se parleste si apoi se spala cu apa rece si se pune intr-o oala cu apa si sare.

Cand incepe sa clocoteasca apa,luam cu spumiera spuma de deasupra.

Curatam legumele,le spalam.Le tocam cubulete si le adaugam la ciorba impreuna cu sarea.

Intr-un castron punem bulionul diluat cu 1 polonic de zeama de ciorba .Amestecam bine si il adaugam in ciorba atunci cand s-au fiert legumele.

Punem si borsul strecurat. 

Pastele de fierb in apa cu sare separat intr-o cratita,apoi se strecoara si se adauga in ciorba, cand ciorba este aproape gata.

La sfarsit adaugam 2 oua .

Mai lasam sa dea un clocot si ciorbica este gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu paste spirale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carne de pasare