Ciorba de vacuta cu gulioare si iaurt

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 29 Noi 2019 | 3063 vizualizari

 

 Carne avem, gulioare avem. Pai atunci sa mancam o ciorba buna !! Eu am dres ciorbita cu iaurt cremos grecesc. Este mai light si de calitate mai buna decat unele sortimente de smantana care se fac cocoloase si-ti ,,deranjaza"' aspectul farfuriei.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne vacuta
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 1 ardei gras rosu
  • 1ardei gras galben
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 3 gulioare tinere
  • 1 lingura cimbrisor salbatic tocat -cules personal
  • 1 pahar iaurt grecesc cremos
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta cu gulioare si iaurt:

  1. Carnea de vacuta se taie cuburi.
  2. Guliile se curata, se spala si se taie cubuletee.
  3. Ardeii , ceapa si morcovi se curata, se spala si se toaca mai marunt .
  4. Sotati in ulei ceapa, morcovii si ardeii . Sarati .
  5. Adaugati guliile , carnea si cimbrisorul tocat .
  6. Carnea de vacuta este slaba , iaurtul de asemenea asa incat mi-am permis sa folosesc ulei .
  7. Daca aveti o carne de vaca care credeti ca se va patrunde mai greu , puteti sa-i dati cateva clocote inainte .
  8. Turnati peste carne si legume 2 litrii de apa si fierbeti 30-40 minute  .
  9. Incercati carnea si morcovul daca sunt fierte .
  10. Piparati si dregeti ciorba cu iaurt .
  11. Presarati la servire patrunjel verde tocat .

                                 Pofta buna !!!!!

 

TIPS-URI

1

Iaurtul grecesc cremos este mai light, usor acrisor si de calitate mai buna decat unele sortimente de smantana care se fac cocoloase si-ti ,, deranjaza "' aspectul farfuriei .

2

Carnea de vacuta este slaba , iaurtul de asemenea asa incat mi-am permis sa folosesc ulei .

3

Daca aveti o carne de vaca care credeti ca se va patrunde mai greu , puteti sa-i dati cateva clocote inainte .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta cu gulioare si iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din carne de pui