Ciorba de vacuta

de trifadalia in Ciorbe, 18 Sep 2018 | 4242 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc ceafa de vitel
  • 1 buc os de vitel
  • 2 morcovi
  • 1 buc patrunjel
  • 1 buc ceapa
  • jumatate buc de telina
  • pasta de ardei
  • frunze de patrunjel
  • 1 ou
  • faina
  • ulei
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Se pune o oala pe foc, oala in care punem carnea sa fiarba. Se spumeaza cand incepe sa fiarba. Cand este fiarta, supa se strecoara si se taie bucati mici din carnea fiarta.

Legumele se curata si se taie cubulete, apoi intr-o oala se pun la calit pentru 5 minute, apoi se sting cu apa de pe supa strecurata. Se lasa sa fiarba si legumele, iar cand sunt gata, se adauga si pasta de ardei in ciorba, iar la final din ou, faina si apa se rup galuste mici de faina in supa.

Se lasa sa fiarba si galustele 5-10 minute, iar la final se adauga patrunjel proaspat tocat.

Se serveste cu smantana, dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

vasimur 1

18.09.2018, 16:31

Bucataras Diana 1

18.09.2018, 17:21

Rocsi 1

19.09.2018, 19:34

Este buna de tot! Am avut si noi zilele trecute!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]