- 500 g carne de vita
- 4 morcovi
- 2 cepe
- 1 gulie
- 1 telina intreaga (radacina+frunze)
- 2 radacini de patrunjel
- 300 gr amestec legume pt ciorba
- 350 ml bulion
- 2 catei de usturoi
- sare
- piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:
- Curatam si spalam bine legumele.
- Spalam bine carnea si o taiem cubulete.
- Tocam ceapa, morcovii, gulia, telina, patrunjelul si le calim in putin ulei.
- Adaugam cubuletele de carne, calim putin si dupa adaugam apa.
- Punem sare si piper.
- Lasam sa fiarba 20-25 minute.
- Adaugam bulionul si legumele congelate.
- Mai lasam inca 15-20 minute.
- Servim calda cu smantana si ardei iute.
POFTA BUNA!!
TIPS-URI
1
Puteti drege cu ou si smantana dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.