Ciorba de vacuta

de marinicayou10 in Ciorbe, 27 Oct 2010 | 9686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un rasol de vaca sau orice alte oase si carne doriti,
  • 1 morcov mare,
  • o bucata de telina,
  • 2 ardei grasi,
  • o ceapa mare,
  • 1 dovlecel,
  • 3-4 cartofi,
  • 2-3 rosii bine coapte,
  • 500 ml bors sau bors magic,
  • 2 cubulete delikat de vita,
  • 2 oua,
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri bulion,
  • o legatura leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Se spala bine carnea si se taie in bucati.Se pune la fiert intr-o oala mare.Dupa ce a dat in cateva clocote se arunca apa,se spala carnea si se pune din nou la fiert.Cand este pe jumatate fiarta carnea se adauga ceapa,ardeiul gras,telina,morcovul tocate cubulete mici.Se adauga si cartofii taiati bucatele si dovlecelul taiat feliute sau bucati si rosiile date pe razatoare sau pur si simplu decojite si taiate cubulete.Se lasa sa fiarba bine si cand sunt fierte legumele se adauga borsul,sare,piper dupa gust,cubuletele de vita,bulionul,ouale batute si la urma leusteannul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Se serveste cu o lingurita de smantana si ardei iute :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu zmeura si ciocolata de post

de Rocsi 9

ieri la 20:40

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

pe 15.11 la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din carne de pui