Ciorba de vacuta

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 29 Aug 2010 | 17161 vizualizari

 

o ciorba de vacuta ca la mama acasa

 

INGREDIENTE

  • oase de vacuta (eu am luat unu cu carne si unu cu maduva)
  • 300 g carne de vita taiate cubulete
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 feliuta de telina
  • 1 ardei verde mic
  • 1/2  ardei rosu
  • 1 mana de conopida buchetele
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1 lamaie
  • 1 cana de bors de casa
  • 2 linguri de legume uscate (by sylvia)
  • sare
  • frunze de patrunjel
  • 1 frunza de telina
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Se pun oasele cu carnea taiata cubulete  sa fiarba in apa cu sare si se spumeaza bine.

Morcovul,patrunjelul,telina se taie cubulete si se calesc in ulei apoi se pune ardeiul taiat si el cubulete .

Cand oasele cu carnea au dat cateva clocote si am spumat bine se pun zarzavaturile  calite in ulei  si se lasa sa fiarba bine toate impreuna .Se pun si frunzele de patrunjel  si telina legate cu putina ata si ceapa intreaga.Dupa 30 minute se pune si cartoful taiat cubulete si conopida desfacute buchetele mici.

Cand ciorba e gata se pune sucul de la 1 lamaie stoarsa si 1 cana de bors de casa (am pus eu )patrunjel  verde tocat si ciorba  e gata.

La final se scoate ceapa afara si oasele iar carnea de pe oase se ia jos si se pune in ciorba(e putina carnita pe oase dar e super buna)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare la multicooker