O ciorbita buna de tot
Se curata zarzavaturile se taie in bucatele ,cartofii se curata si se taie cubulete(cartofii se pun doar la final)
Jumatate de pui se portioneaza, se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare. Am avut un pui mare tare si galben si gras si mama zice hai sa facem o cioba de usutroi ,ca supa am avut si din pui asa gras ce sa faci?A iesit o ciobita buna de tot ,daca au papat si copii doua zile la rand din ea.
Deci sa trecem la ciorba nu la povesti,se lasa puiu sa fiarba putin se spumeaza bine dupa care se pun zarzavaturile taiate bucati si frunze de patrunjel verde(eu le leg cu ata sa nu imprastie prin toata ciorba)sare, cuburile de vegeta naturala si ceapa intreaga se lasa sa fiarba cu capac la foc potrivit 30 minute dupa care se pun cartofii taiati cubulete mici si usturoiul pisat se lasa sa fiarba 15-20 minute dupa care se scoate patrunjelul verde afara si se pune borsul si pasta de tomate. Se se mai fierbe 10-15 minute si ciorbita e gata.
Se serveste cu patrunjel verde tocat si mamaliguta si bucatelele de carne
PS.Imi pare tare rau ca nu am mai multe poze,dar ciorbica e pregatita de buni ,iar eu nu eram acasa,iar buni nu a facut poze.Se vede din poze cata garsime a mai ramas pe ciorba dupa ce s-a racit si cat s-a mai aruncat inca de pe ea.