Ciorba de tarhon

de mirela0911 in Ciorbe, 15 Mar 2011 | 11102 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 spinari de pui
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • orez
  • 1 galbenus
  • 4-5 lg smantana
  • tarhon
  • otet de pe tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de tarhon:

Se pun spinarile la fiert intr-o oala cu apa.

Legumele se curata, se spala si se taie cubulete. Se pun la calit separat in 2-3 lg ulei dupa care se stinge cu 1 l apa de pe carne. Cand s-au fiert legumele si carnea, se pune si restul de zeama de pe carne peste legume, se adauga orezul fiert separat si se mai lasa sa dea cateva clocote.

Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca un pic. Se pune tarhon din borcanul pus pe iarna si se acreste cu otetul de pe tarhon (sau cu lamaie). Dupa ce s-a mai potolit se pune smantana amestecata cu galbenusul si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mirela0911 1

16.03.2011, 14:32

Criss, faceam si eu cu afumatura candva, dar acum nu prea mai fac, pt copii pun carnita de pui

LUK 1

16.03.2011, 22:38

delicioasa cu tarhon

mirela0911 1

19.03.2011, 19:58

Luk mersi

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de broccoli cu ciuperci