Ciorba de stiuca

de Ina in Supe/Ciorbe, 3 Iul 2010 | 18111 vizualizari

 

Cum v-ati obisnuit, la mine se gateste mult peste, in orice fel....

 

INGREDIENTE

 

  • capete si cozi de stiuca
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 5-6 rosii sau suc de rosii
  • sare
  • 1 litru de bors
  • leustean verde

 

Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de stiuca:

 

     Se pune zarzavatul la fiert, in apa cu sare. Cand e gata, adaugam rosiile taiate cubulete  si  turnam borsul fierbinte.  Punem in oala cu grija si bucatile de stiuca si mai lasam sa clocoteasca de cateva ori, sa se patrunda bine. 

     Daca avem la dispozitie, adaugam in ciorba si icre de peste. Dau o savoare deosebita! 

     Potrivim de sare, oprim focul si adaugam leustean verde, pentru aroma.

 

TIPS-URI

1

Borsul se adauga fierbinte.

2

Pune pestele in ciorba dupa ce adugi borsul. In felul acesta bucatile de pestele vor ramane intregi, nu se vor sfarma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de stiuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecei gratinați la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 08.08 la 10:13

Aripioare de pui cu unt și parmezan - Delicioase și aromate

pe 08.08 la 08:47

Biscuiți chifle cu cașcaval - Super rapizi și gustoși

pe 08.08 la 08:34

Sandwich cu carne de porc - Irezistibil de savuros

pe 07.08 la 08:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2204 puncte

Caty

1206 puncte

Rocsi

216 puncte

Tabita _

200 puncte

cristina1985

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare