Ciorba de sfecla

de aziz in Ciorbe, 20 Feb 2011 | 4332 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o sfecla marisoara
  • un morcov
  • citeva bucati de telina
  • o ceapa
  • 2-3 rosii decojite
  • sare
  • piper
  • supa instant

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sfecla:

se dau pe razatoare sfecla ,morcovul si telina daca e radacina .

rosia si ceapa se taie cubulete.

se pun la fiert impreuna cu apa rece.

se potriveste de sare piper supa instant .

se serveste cu smantina sau fara in zile de post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza, reteta ardeleneasca de Luscos