Ciorba de salata verde si macris

de marcela1979 in Ciorbe, 2 Iun 2014 | 5453 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 capatana salata verde
  • 200 gr macris verde
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 legatura de marar
  • 300 ml iaurt de baut
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri amidon
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata verde si macris:

Se pune apa la fiert intr-o oala. Se spala salata verde si macrisul sub jet de apa .Se spala ceapa verde si mararul. Ceapa verde se toaca marunt. Cand fierbe apa se pune ceapa verd  .Se da un clocot si se pune in oala salata verde rupta cu mana si macrisul si se lasa sa fiarba. Se potriveste de sare si piper. Cand sunt fierte se face ingrosala din 2 linguri amidon frecate cu lapte si iaurt. Se ia din supa calda si se pune peste ingrosala si se aduce la aceeasi temperatura cu ciorba, apoi se toarna in oala amestecand. Se da un clocot si se presara la sfarsit marar verde tocat.

TIPS-URI

1

Aceasta ciorba este mai dietetica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata verde si macris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

ieri la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

ieri la 12:28

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

pe 22.12 la 16:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare