Ciorba de salata verde si macris

de marcela1979 in Ciorbe, 2 Iun 2014 | 5225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 capatana salata verde
  • 200 gr macris verde
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 legatura de marar
  • 300 ml iaurt de baut
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri amidon
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata verde si macris:

Se pune apa la fiert intr-o oala. Se spala salata verde si macrisul sub jet de apa .Se spala ceapa verde si mararul. Ceapa verde se toaca marunt. Cand fierbe apa se pune ceapa verd  .Se da un clocot si se pune in oala salata verde rupta cu mana si macrisul si se lasa sa fiarba. Se potriveste de sare si piper. Cand sunt fierte se face ingrosala din 2 linguri amidon frecate cu lapte si iaurt. Se ia din supa calda si se pune peste ingrosala si se aduce la aceeasi temperatura cu ciorba, apoi se toarna in oala amestecand. Se da un clocot si se presara la sfarsit marar verde tocat.

TIPS-URI

1

Aceasta ciorba este mai dietetica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata verde si macris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu coasta afumata si lapte batut