Ciorba de salata verde

de meosiris in Ciorbe, 3 Iun 2009 | 6532 vizualizari

 

O ciorba usoara, de vara

 

INGREDIENTE

  •  2 bucati salata verde(ale mele au fost marisoare)
  • cateva bucatele de sunculita
  • 500 g iaurt
  • 200 g smantana
  • 3 oua
  • 2 linguri faina
  • usturoi
  • marar.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata verde:

-Am spalat salata verde si am taiat-o bucatele mici, apoi am pus-o la fiert.

-Intre timp am batut ouale si am facut o omleta pe care am taiat-o bucatele deasemenea.
-Sunculita taiata feliute se prajeste in ulei incins apoi se lasa deoparte.
 -Facem compozitia pentru dres ciorba : amestecam faina cu iaurtul, smantana si 1 galbenus.Omogenizam bine.

 -Adaugam in ciorba sunculita si omleta. Lasam sa mai fiarba putin impreuna,apoi luam cate o lingura si turnam peste compozitia de dres. Amestecam, apoi turnam totul in oala de ciorba.Mai lasam sa dea un clocot si luam oala de pe foc.

 -Pisam usturoiul si tocam marunt mararul. Dupa ce luam oala de pe foc le adaugam.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de sezon "Ciuri-Buri"