o prepar deseori cand imi raman rosii (rascoapte) nemancate. E una din ciorbele mele preferate. Se prepara foarte usor si e delicioasa!
Curatam si spalam legumele.
Dam mai intai ceapa si cotoarele de la frunzele de varza prin robot.
Le calim cca 5 minute in ulei, adaugam rosiile trecute prin robot,morcovii feliati, foaia de dafin, busuiocul uscat si rozmarinul, lasam sa se caleasca cca 15 minute. Saram, piperam dupa gust.
Adaugam apa,acoperim oala si lasam sa fiarba la foc mic pana fierb morcovii.
Cand sunt morcovii fierti e timpul sa adaugam foile de varza chinezeasca taiate panglicute+pastele fainoase, le lasam sa fiarba cca 7-8 minute si stingem focul la ciorba.
Presaram patrunjel si busuioc verde. Lasam mancarea acoperita cca 5 minute sa se intrepatrunda aromele si servim.
Pofta buna!