Carnea se spala si se pune la fiert in apa cu sare,se spumeaza de cate ori este nevoie.
Intr-o tigaie calim ceapa in putin ulei,adaugam 1 morcov dat prin razatoare si lasam sa se caleasca putin,adaugam pasta de tomate si putina apa si lasam sa se caleasca impreuna cca 2 min.
Cand carnea este aproape fiarta adaugam crenguta de cimbru, cartofii curatati si taiati cubulete
Ardeiul,pastarnacul,telina le-am tocat cu robotul,1 morcov taiat rondele si ceapa calita,sare si piepr dupa gust,amestecam si lasam sa fiarba.
Cand sunt aproape fierti cartofi adaugam mararul si leusteanul tocat.
Cand cartofii sunt fierti adaugam taietei si borsul acru si lasam sa mai fiarba putin,oprim focul si adaugam patrunjelul tocat.
Eu la final am amestecat 3 linguri de smantana cu 1 ou si am adaugat in ciorba,am amestecat si am acoperit.