O ciorbita acra, gustoasa, cu legume si verdeturi multe!
Incepem prin a fierbe carnea, timp de 20 de minute din momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Adunam spuma formata pe parcurs, iar dupa fierbere, strecuram supa obtinuta. Intre timp, curatam legumele si le tocam marunt. Cartofii ii taiem cuburi mici. Optional, rosiile se pot trece prin razatoare. In vasul multicooker-ului adaugam cele 2 linguri cu ulei si legumele tocate (cu exceptia cartofilor), alegem din MENU functia de prajire, FRY, pentru 10 minute aproximativ, cat legumele sa se patrunda usor. Adaugam carnea de pui si supa fierbinte, alegem din MENU functia BOIL, cea de fierbere, si, pe masura ce apa incepe sa clocoteasca adaugam cartofii (in maxim 10 minute sunt fierti), saram dupa gust, acrim cu bors si coloram cu suc de rosii. Dupa finalizarea programului presaram verdeturile tocate si crenguta de cimbru. Sa aveti pofta!