Ciorba de pui cu oua de prepelita

de Panacris in Supe/Ciorbe, 22 Sep 2012 | 6703 vizualizari

 

O ciorbita comuna, innobilata cu oua de prepelita!;)

 

INGREDIENTE

  • spinari de pui 2 bucati,
  • ceapa galbena 1 bucata,
  • legume ptr ciorbita ( morcovi, fasole verde pastai, cartofi, telina, pastarnac, patrunjel ) 450 g,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • patrunjel proaspat,
  • leustean proaspat,
  • boabe de corinadru 2 bucati,
  • foaie de daifn 1 bucata,
  • melci 50 g. ( paste fainoase).
  • oua de prepelita 20 bucati.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu oua de prepelita:

Spinarile de pui se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Dupa ce au clocotit, se spumeaza si se adauga legumele, curatate si tocate marunt. Se asezoneaza de sare, coriamdru, foai de dafin si piper, lasandu-se la fiert cca. 30 de minute la foc mediu. Spre final se adauga pastele fainoase. Ouale de prepelita se sparg si se pun in supa clocotinda, lasandu-se la fiert, cca. 5 minute. Ciorbita se serveste fierbinte presarata cu verdeata tocata marunt si ardei iute dupa gustul fiecaruia. Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de pui