Nici o zi fara ciorba in casa mea . Asa ca inventez tot felul de ciorbe cu multe legume si toata lumea e multumita .Nu prea imi ies de doua ori la fel pentru ca le fac ochiometric si in functie de ce am prin camara si frigider .
Se pune carnea la fiert cu putina sare , se spumeaza din cand in cand .
Se curata legumele ,se taie marunt si se adauga in oala .
Spalam orezul si il lasam in apa pentru o se hidrata .
Scoatem spatele de pui si il taiem bucatele .
Punem orezul in oala cu ciorba si amestecam , lasam sa fiarba ciorba 10 minute cu orezul .
Batem 2 oua cu smantana , punem un polonic de ciorba calda si batem compozitia sa se omogenizeze .
Dam focul la minim si turnam compozitia de mai sus peste ciorba amestecand pentru a nu se branzi .
Condimentam cu sare si piper dupa gust .
La final adaugam tarhon de la borcan si patrunjel verde .
Servim ciorba cu lamaie si ardei iute murat .
Pofta buna !!!
1
Se poate adauga in ciorba otet din borcanul cu ardei iuti .
2
Se mai poate adauga smantana in farfurie la sevire .