Este prima reţetă din cele 5 pe care am fost provocată de către minunatul Bucătăraş.ro, să le pregătesc la minunata oală minune. Slow cooker-ul Crock-Pot 4,7 L găteşte simplu, gustos şi sănătos. Datorită tehnicii de gătit, ingredientele îşi vor păstra vitaminele şi gustul. Ciorbele, tocăniţele şi deserturile delicioase vor fi gătite şi păstrate la cald, numai bune de a fi puse pe masa familiei. Merită să facă parte din colecţia de aparate de bucătărie, astfel că vom mânca mai gustos şi mai sănătos!
Se spală carnea şi se pune în vasul slow cooker-ului Crock-Pot Digital 4,7 l cu 1,5 l apă.
Se setează pe aparatul Crock-Pot slow pentru 2 ore.
Când timpul a expirat se adaugă toate legumele curăţate şi tocate cubuleţe şi se setează aparatul pe high pentru 4 ore.
Cu 15 minute înainte de terminarea timpului se adaugă pasta de tomate, borşul, sare şi piper.
La sfârşit adaugăm verdeaţa tocată mărunt.
Poftă bună!